fbpx
Top

4VOO - Mencare

Huidverzorging voor mannen is al te vaak gewoon een afgeleide van vrouwencosmetica. Zelfde ingrediënten, andere reclamecampagne. Behalve bij 4VOO. Dat ontwikkelt exclusieve mannenproducten, gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek.

Het is niet mogelijk om in alles de beste zijn. 4VOO* kiest dan ook resoluut om enkel huidverzorgingsproducten voor mannen te ontwikkelen. Dit is een unicum in de wereld. De kwaliteit en het uiterlijk van de mannenhuid doeltreffend verbeteren, een energieke, gezonde huid behouden is waar 4VOO voor staat. Investeren in een “mannelijk aantrekkelijke look” resulteert ook vaak in meer zelfvertrouwen en succes. Voor wie? 4VOO distinct man zit in de reiskoffer van zakenmannen, in de sporttas van menig atleet, heeft zijn plaats verdiend in de badkamer van u en ik, maar ook van de jet set en vele beroemdheden. Er goed uitzien, zonder veel omwegen, zonder tijdsverlies. Snel en efficiënt. De nieuwste trend.

4VOO Uber tech

Hoogtechnologische innovatie en moleculaire testosteron spitstechnologie!

Mannen tussen de 18 en 50 jaar voelen hun huid vaak droger en weerspanniger worden. Geen toeval. Want in die periode draait de testosteronproductie op volle toeren. En dat hormoon tast de vitaliteit van de huid aan. Net wanneer mannen het meest baat hebben bij een aantrekkelijke, gezonde huid. Daarom ontwikkelde 4VOO een peptide dat de schadelijke effecten van testosteron op de huid krachtig bestrijdt. Voeg daarbij de platinum-technologie, gepolariseerd water en stamcellen. Resultaat: unieke producten die de tijd lijken terug te draaien.

To the point.

Minimale inspanning-maximaal resultaat!

Het 4VOO gamma bestaat uit slechts enkele producten. Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan? De 4VOO producten brengen de mannenhuid in balans. Alles wat fout loopt in het metabolisme van de huid wordt geneutraliseerd en de natuurlijke huidbarrière wordt hersteld. Hierdoor blijven huidproblemen uit en is het niet nodig om honderd- en één verschillende flesjes te gebruiken. Met 4VOO hoef je geen uren in de badkamer te besteden om er fris en energiek bij te lopen. 4VOO distinct man is: minimale inspanningen met maximale resultaten.

Huipunt.

Producten

4VOO

No products were found!

v

Tine is de brug tussen u en uw dermatoloog en houdt uw HUID in topconditie.

Producten & Behandelingen

error: Inhoud is beveiligd !!!
You don't have permission to register

Reset Password