fbpx
Top

1. Hoe kan ik u best bereiken?

Aangezien ik een persoonlijke aanpak zeer belangrijk vind, ben ik tijdens de behandelingen telefonisch niet bereikbaar. U kan me een bericht sturen via Whatsapp of een online afspraak maken.

2. Ik weet niet welke behandeling ik moet kiezen?

Is het de eerste keer dat u langs komt? Dan starten we steeds met een discovery behandeling. Deze behandeling neemt 2 uur in beslag. We starten dan met een uitgebreide huidanalyse en starten de behandeling op.

3. Wat is de kostprijs?

Aangezien u keuze heeft uit verschillende behandelingen gaan we samen op zoek wat het beste bij u huid past. Vervolgens bespreken we wat uw budget is. Zo ben ik in de mogelijkheid om samen met u te werken aan uw huid. En dit volgens jouw noden en budget.

4. Wat als ik mijn afspraak niet kan nakomen?

Om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen waar ik voor sta, werk ik enkel na afspraak. Ik voorzie voor elke klant ruimschoots de tijd. Indien u dus niet aanwezig kan zijn op uw afspraak wil ik vriendelijk vragen uw afspraak tijdig te annuleren. Indien u uw afspraak minstens 24uur voorafgaand aan de behandeling annuleert zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Zo niet ben ik genoodzaakt 50% van de behandel- kost in rekening te brengen.

5. Heeft u wachtlijsten?

Ik heb een goedlopende praktijk. Daarom adviseer ik steeds om tijdig uw afspraak te maken. De avond afspraken zijn meestal snel volzet. Wenst u dringend een afspraak en kan u online het gewenste uur en datum niet aanklikken? Dan kan u me steeds persoonlijk contacteren en kan ik de mogelijkheden bekijken in het agenda en zoeken we samen naar een geschikt tijdstip om uw afspraak in te plannen.

6. Wat is een huidtherapeut?

Het grote verschil tussen een schoonheidsspecialiste en een huidtherapeute is de aanpak en de kennis. Om het diploma van huidtherapeute te behalen volgde ik extra studies in Nederland. De opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialistes. Vervolgens volgde ik een extra opleiding tot huidexpert bij huidcentrum Vlaanderen. Nog steeds volg ik op regelmatig basis opleidingen zodat ik mijn kennis steeds kan verbreden en de beste behandelingen kan blijven garanderen.

7. Kan ik als man ook bij u terecht?

De mannenhuid is totaal verschillend van de huid van de vrouw. Hiervoor is een opleiding tot Skin en Shave expert essentieel. Deze opleiding heb ik met succes afgerond. Ik werk met de kwalitatieve merken 4VOO en Men3. Hiermee kan ik garanderen dat de huid van de man terug energiek en gezond zal zijn. Ook mannen met huidproblemen zijn dus meer dan welkom in de praktijk.

8. Ik heb een huidziekte is dat een probleem?

Het antwoord is neen. Als huidtherapeute ben ik de brug tussen u en uw dermatoloog. We gaan samen op zoek naar het onderliggende probleem. Het zou kunnen dat je huidprobleem voortkomt door een probleem in de darmen bijvoorbeeld. Dat zoeken we samen uit tijdens onze discovery behandeling.

9. Ik heb last van eczeem kan ik bij jou terecht?

Het antwoord is ja. Als huidtherapeute ben ik de brug tussen u en uw dermatoloog. Het is belangrijk dat u zich er van bewust blijft dat ik geen arts ben. Ik kan het eczeem bekijken en bepalen of dit binnen mijn macht ligt om dit aan te pakken. Indien ik hier geen raad mee weet zal ik u steeds doorverwijzen naar uw dermatoloog. Echter veel eczeem wordt ook veroorzaakt door een onderliggend probleem of door het gebruik van foutieve producten. We bekijken hier dus ook samen of ik als huidtherapeute een oplossing kan bieden.

10. Hoe lang zijn cadeaubonnen geldig?

Cadeaubonnen zijn één jaar geldig. Op de dag van de behandeling dient u uiteraard de geschenkbon mee te brengen. Vergeet u deze mee te brengen zal het normale bedrag in rekening worden gebracht en is een betaling vereist. Verloren cadeaubonnen kunnen niet vergoed worden.  Bij een no show met een cadeaubon wordt de bon geannuleerd. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Cadeaubonnen zijn te gebruiken voor het betalen van behandelingen.

v

Tine is de brug tussen u en uw dermatoloog en houdt uw HUID in topconditie.

Producten & Behandelingen

error: Inhoud is beveiligd !!!
You don't have permission to register

Reset Password