Huidpunt.

Nieuwsbrief

*Blijf op de hoogte van alle nieuwigheden, tips & tricks
Top

4VOO Ultra Intensive Age-defying Complex

192,00

Op lange termijn heeft dit product een botox®-like effect omdat het niet enkel werkt op ouderdomsrimpels, maar ook op mimiekrimpels.

- +
Artikelnummer: d4a22bf56d67 Categorie:

Beschrijving

Over 4VOO Ultra Intensive Age-defying Complex

Resultaat

Op lange termijn heeft dit product een botox®-like effect omdat het niet enkel werkt op ouderdomsrimpels, maar ook op mimiekrimpels. Gebruik na botox® injecties zal de werking van deze aanzienlijk verlengen. Bovendien zullen pigmentvlekken afnemen.

Gebruik

´s morgens en/of ´s avonds aanbrengen op een gereinigde huid.

Innovatie

Deze unieke anti-aging formule werkt niet enkel op ouderdomsrimpels, maar ook op mimiekrimpels. Een –tot op heden- ongeëvenaarde formule! Een gepatenteerd complex reduceert expressierimpels (bvb: mimiekrimpels op het voorhoofd) door het verminderen van spiersamentrekkingen. Diacetylbodine – vermindert zichtbaar ouderdoms- en pigmentvlekken.

Investering in jezelf

Eén flacon bevat een hoeveelheid product voor 4 maand dagelijks gebruik (2 pompjes per dag), daardoor dient u slechts 3 keer per jaar een flacon aan te kopen.

Alle 4VOO producten gaan bovendien het verouderingsproces van de huid drastisch vertragen door aanwezigheid van Peptides en Zijde. Minimale inspanning- maximaal resultaat.

v

Tine is de brug tussen u en uw dermatoloog en houdt uw HUID in topconditie.
error: Inhoud is beveiligd !!!
You don't have permission to register

Reset Password